CNG ÇEVRECİDİR

Yakıt olarak doğalgaz kullanan işletmeler, ilgili yönetmeliklerde belirtilen emisyon değerlerinin sağlanabilmesi için gerekebilecek filtre, baca gazı tutma ekipmanlarının yatırımı ve işletme maliyetleri yönünden büyük tasarruf sağlamaktadırlar. CNG ile kömür ve fuel oilin yarattığı sorunlardan kurtulur, personel tahsisi ve kirlilik gibi problemlerle uğraşmazsınız. CNG’nin tutuşturma derdi yoktur, kül ve atık bırakmaz, koku yapmaz.

CNG EKONOMİKTİR

CNG (Sıkıştırılmış Doğalgaz) yanma verimi en yüksek yakıt olup, birim miktar yakıttan enerjiye dönüşme oranı çok yüksektir. Doğalgaz daha temiz bir yakıt olduğu, ağır hidrokarbonlar içermediği ve temiz yandığı için yanma ekipmanları ve boru hatları daha uzun ömürlü olur, daha az bakım gerektirir. Doğalgaza dönüşüm işlemini ve yatırımını gercekleştirdiğiniz sisteminiz ile boru hattı tesisinize ulaştığında hiç bir ilave bedel ödemeden boru hattına bağlanabilirsiniz.

CNG GÜVENLİDİR

Doğalgaz havadan hafif bir gazdır, LPG ve propan ise gaz fazında havadan daha ağırdır. Bu nedenle herhangi bir kaçak olması halinde doğalgaz havadan hafif olması nedeniyle hemen ortamdan uzaklaşırken, LPG ve propan ise tabanda birikmekte ve ortamdan zor uzaklaşmaktadır. Kaçak halinde, sıvı yakıtlar yere yayılırken CNG havadan hafif olduğu için uçar.
Rıdvanpaşa Sok. No:37/2 Göztepe / İstanbul
Tel : +90 216 386 65 67